Wie geïnteresseerd is in de wereld van glamour en make-up, is bij de Nederlandse Beauty School op het juiste adres. De opleiding Allround Visagie incl. Decoratieve Hairstyling is geschikt voor personen die nog allrounder willen zijn. Je neemt niet alleen de Visagie, maar ook het decoratieve gedeelte van het haar voor je rekening.

Deze zeer uitgebreide Visagie opleiding oftewel Allround Visagie opleiding is een veel gekozen Visagie opleiding bij de Nederlandse Beauty School. Een opdrachtgever hoeft alleen jou in te huren in plaats van een Visagiste en apart een Kapper. Doordat je Allrounder bent, krijg je sneller de opdrachten en jobs!

Tijdens de opleiding werk je met professionele producten van MAC cosmetics en Peggy Sage cosmetics. Tevens bezoek je tijdens de opleiding het MAC studentlab en heb je de mogelijkheid tot aanvraag voor de studentkortingskaart.

Oud studenten die de opleiding Allround Visagie incl. Decoratieve Hairstyling hebben gevolgd, werken als freelancers voor televisie, film, tijdschriften en evenementen. Dit zijn maar enkele voorbeelden. Je kunt natuurlijk ook aan de slag in cosmeticazaken of de make-up verzorgen voor bruidjes.

De opleiding Visagie duurt 19 lessen en de opleiding Decoratieve Hairstyling duurt 12 lessen. Dit is verdeeld in 2 dagdelen of avonden in de week. Hou er rekening mee, dat er ook thuis opdrachten uitgewerkt moeten worden en je regelmatig voor een model dient te zorgen.

Wil je de opleiding Allround Visagie incl. Decoratieve Hairstyling in Amsterdam volgen? Dat kan!! Kijk bij Lesplanning wanneer deze opleiding in Amsterdam van start gaat!

• Reiniging van gezicht en hals
  • Creëren van een make-up
  • Corrigeren en herkennen van verschillende gelaatsvormen
  • Smokey Eyes
  • Correcties d.m.v. licht en donker,
  • Oogmake-up technieken (diverse eye-liners, wenkbrauwvorming)
  • Wangenrouge en neuscorrecties
  • Lippenmake-up
  • Techniek om ogen te vergroten of te verkleinen
  • Camouflage, modelleren, shapen
  • Dag en Avond make-up
  • Bril en contactlenzen make-up
  • Bruidsmake-up en Gala make-up
  • Catwalk en Mannequin make-up
  • Zwart/ wit make-up
  • 60-er jaren inclusief kunstwimpers plakken
  • Theorie en praktijkexamen
  • Samenstellen Portfolio met professionele fotograaf

Voor de inhoud van de lessen Decoratieve Hairstyling ga naar http://www.nederlandse-beautyschool.nl/kapper-opleidingen/decoratieve-hairstyling

07 mrt 2018 Woensdagavond (tot 21:30 uur) en donderdagavond 19:00 - 22:00 inschrijven
07 mrt 2018 Woensdagavond (19-21:30 uur) en vrijdag 10:30 - 13:30 inschrijven
18 sep 2018 Dinsdag 10:00 - 16:00 inschrijven
25 sep 2018 Dinsdagavond en woensdagavond (tot 21:30 uur) 19:00 - 22:00 inschrijven

05 mrt 2018 Maandagavond en woensdagavond (tot 21:30 uur) 19:00 - 22:00 inschrijven
05 mrt 2018 Maandag en woensdagavond (19 - 21:30 uur) 10:30 - 13:30 inschrijven
02 okt 2018 Dinsdag 10:00 - 16:00 inschrijven
02 okt 2018 Dinsdagavond en woensdagavond (tot 21:30 uur) 19:00 - 22:00 inschrijven

Kosten avondopleiding

Daarbij komt het professionele Visagie werkpakket van MAC cosmetics en Peggy sage cosmetics:

€545,- (dient voor aanvang van de opleiding te worden betaald)

En €195.- voor het werkpakket Decoratieve Hairstyling.

Het is ook mogelijk om een uitgebreider Visagie werkpakket te kiezen:

Special pakket €645,- (uitgebreider scala aan MAC producten)

Deluxe pakket €795,- (Basis + Special pakket + 3-delige trolleykoffer)

Basis werkpakket Visagie & Decoratieve Hairstyling

Basis benodigdheden