Wie geïnteresseerd is in de wereld van glamour en make-up, is bij de Nederlandse Beauty School op het juiste adres. De opleiding Special Visagie incl. Decoratieve Hairstyling is geschikt voor personen die nog allrounder willen zijn. Je neemt niet alleen de Visagie, maar ook het decoratieve gedeelte van het haar voor je rekening.

Deze zeer uitgebreide Visagie opleiding oftewel Special Visagie opleiding is een veel gekozen Visagie opleiding bij de Nederlandse Beauty School. Een opdrachtgever hoeft alleen jou in te huren in plaats van een Visagiste en apart een Kapper. Doordat je Allrounder bent, krijg je sneller de opdrachten en jobs!

Tijdens de opleiding werk je met professionele producten van MAC cosmetics en Peggy Sage cosmetics. Tevens bezoek je tijdens de opleiding het MAC studentlab en heb je de mogelijkheid tot aanvraag voor de studentkortingskaart.

Oud studenten die de opleiding Special Visagie incl. Decoratieve Hairstyling hebben gevolgd, werken als freelancers voor televisie, film, tijdschriften en evenementen. Dit zijn maar enkele voorbeelden. Je kunt natuurlijk ook aan de slag in cosmeticazaken of de make-up verzorgen voor bruidjes.

De opleiding Visagie duurt 15 dagen of 20 avonden en de opleiding Decoratieve Hairstyling duurt 12 lessen. Dit is verdeeld in 2 dagdelen of avonden in de week. Hou er rekening mee, dat er ook thuis opdrachten uitgewerkt moeten worden en je regelmatig voor een model dient te zorgen. Na het behalen van de opleiding ontvang je een schooldiploma.

Studente Marja over de opleiding: "Ik heb echt genoten van de opleiding. Alles was altijd perfect geregeld. De locatie was echt top en de docent is super!
Ze weet duidelijk waar ze het over heeft en heeft daarnaast ook het talent en geduld anderen haar kennis bij te brengen."

Combineer deze opleiding

Kun je niet kiezen of wil je meerdere opleidingen volgen? De opleiding Special Visagie (incl. Hairstyling) is uitstekend te combineren met één van de onderstaande opleidingen:

Combinatie mogelijkheden Rotterdam

• Reiniging van gezicht en hals
  • Creëren van een make-up
  • Corrigeren en herkennen van verschillende gelaatsvormen
  • Smokey Eyes
  • Correcties d.m.v. licht en donker,
  • Oogmake-up technieken (diverse eye-liners, wenkbrauwvorming)
  • Wangenrouge en neuscorrecties
  • Lippenmake-up
  • Techniek om ogen te vergroten of te verkleinen