Algemene informatie

Als Schoonheidsspecialiste is het belangrijk dat je jezelf onderscheidt van anderen. Dit kan door specialistische behandelingen aan te bieden aan de klanten. Steeds vaker komt het voor dat klanten vragen naar specialistische behandelingen, zoals Huidverbeterende massage behandelingen. 

Je wilt natuurlijk niet je klant afwijzen, daarom is de Branche Erkende Schoonheidsspecialiste Bindweefsel- & Pincementsmassage specialisatie niveau 4 opleiding van de Nederlandse Beauty School een absolute aanrader! Bij deze opleiding is het mogelijk de Bindweefsel- Pincementsmassage specialisatie los te volgen. Deze opleiding is een vervolg op de Branche Erkend Schoonheidsspecialiste niveau 3 opleiding of de Schoonheidsspecialiste Basis opleiding.

Maar natuurlijk is het ook mogelijk de volledige niveau 4 opleiding te volgen en zo alle huidproblemen te kunnen behandelen.

Aan het einde van de Erkende Schoonheidsspecialiste Bindweefsel- & Pincementsmassage specialisatie opleiding heb je de mogelijkheid om een branche erkend deelkwalificatie te behalen bij TCI voor de Huidverbeterende massage specialisatie. Hierdoor is het eventueel mogelijk om de verschillende specialisaties op eigen tempo af te ronden bij TCI om uiteindelijk een volledige Branche Erkende Schoonheidsspecialiste niveau 4 te behalen. De opleiding bestaat uit 5 lesochtenden en een examenochtend. Je dient voor een geschikt model te zorgen. De theorie dien je via zelfstudie door te nemen.


Combineer deze opleiding

Kun je niet kiezen of wil je meerdere opleidingen volgen? De opleiding Erkend Schoonheidsspecialiste niv. 4 - Specialisatie Bindweefsel- en Pincementsmassage is uitstekend te combineren met één van de onderstaande opleidingen:

Lesprogramma

Erkend Huidverbeterende massage specialisatie:


Huidverbeterende massage huidanalyse en behandelplan opstellen

Bindweefselmassage uitleg 

Bindweefselmassage op gezicht toepassen

Bindweefselmassage op lichaam toepassen

Pincementsmassage uitleg

Pincementsmassage op gezicht toepassen

Complete huidverbeterende massage toepassen aan de hand van de huidanalyse

Afslankbehandeling uitleg

Afslankbehandeling toepassen 


Startdata locatie Rotterdam

Startdatum Lesdagen Lestijden
21 sep 2020 Maandagavond 19:15 - 21:45 inschrijven

Kosten avondopleiding

Lesgeld: € 675,00

De eventuele examenkosten worden door TCI in rekening gebracht en is niet meegenomen in het lesgeld.
Het boek voor het TCI theorie examen dien je zelf aan te schaffen.


Belasting teruggave en studiefinanciering

Lees hier meer over belasting teruggave, studiefinanciering en OV kaart.

SCHOONHEID BEGINT BIJ DE NEDERLANDSE BEAUTY SCHOOL

Opendagen, kom jij ook?

Inschrijven opendag

Brochure aanvragen

Weet jij al welke opleiding je gaat volgen, of ben je er nog niet helemaal uit? Vraag gemakkelijk onze brochure aan en gebruik deze bij het bepalen van jouw opleiding keuze.

Volg ons op: Instagram Facebook YouTube