STAP-BUDGET

STAP - Budget stopgezet voor scholen die niet MBO of HBO opleider zijn.

Gebruikmaken van het STAP-budget is helaas niet meer mogelijk. Op 3 juli 2023 was het laatste moment waarop je STAP-subsidie voor 2023 kon aanvragen. Er is door de overheid besloten dat de meeste opleiders niet meer in aanmerking komen om hun opleidingen in combinatie met het STAP Budget aan te bieden. Alleen MBO en HBO opleiders mogen dit nog doen in het nog resterende deel van 2023.

Belangrijk om te weten:

1. Je hebt tijdens het laatste aanvraagmoment op 3 juli 2023 het stap budget aangevraagd en toegewezen gekregen. Dan heb je gewoon recht op de subsidie en volg je dus gewoon de opleiding bij ons waarvoor je je hebt aangemeld. De Nederlandse Beauty School informeert je hierover. Mocht je niks hebben gehoord, neem dan contact op met de administratie: 010-4145817

2. Je hebt een STAP aanmeldbewijs ontvangen bij je inschrijving op of na 3 juli 2023. Dan kun je helaas niet meer aanspraak maken op het STAP budget. Je volgt gewoon de opleiding tegen het tarief wat op de website vermeld staat.

Mocht er nieuws komen vanuit de overheid waaruit blijkt dat er weer subsidies beschikbaar komen om het leren en ontwikkelen te stimuleren dan zullen wij dit uiteraard direct aan onze klanten communiceren.


Spaarpot

Volg ons op: Instagram Facebook YouTube