STAP-BUDGET

NEDERLANDSE BEAUTY SCHOOL OFFICIEEL STAP OPLEIDER


DAT BETEKENT DAT ALLE OPLEIDINGEN DIE DE NEDERLANDSE BEAUTY SCHOOL AANBIEDT KUNNEN WORDEN INGEDIEND BIJ STAP UWV VOOR EEN SUBSIDIEAANVRAAG VAN MAXIMAAL EURO 1000,00.


Als STAP opleider kunnen de studenten van de Nederlandse Beauty School gebruik maken van het STAP Budget. Dit is een budget beschikbaar gesteld door de overheid en bedraagt 180 miljoen euro per jaar. Het budget wordt in vijf aanvraag tijdvakken vrijgegeven. Het eerstvolgende aanvraag moment is 1 mei 2023 om 10.00 uur.

Wanneer je je aanmeld voor een opleiding bij de Nederlandse Beauty School ontvang je een STAP Registratieformulier. Deze heb je nodig om het aanspraak te kunnen maken op het STAP Budget op www.stapuwv.nl. Je logt in met je DigiD en doet de aanvraag. Wanneer je wordt goedgekeurd door het UWV ontvangt de Nederlandse Beauty School 1000,00 STAP Budget wat vervolgens wordt ingehouden op je lesgeld.

Belangrijk om te vermelden is dat het STAP Budget door veel mensen wordt aangevraagd. Wees er dus snel bij want op=op!


Je kunt het budget in de gaten houden op de budget teller van het UWV:


https://www.stapuwv.nl/p/voorportaal

De Nederlandse overheid heeft de STAP-regeling in het leven geroepen ter stimulering van het volgen  van onderwijs met als doelstelling een beter opleidingsniveau en daarmee betere aanlsuiting op de arbeidsmarkt. Per student kan tot maximaal 1000,00 euro subsidie per opleiding worden ontvangen. Echter zijn er wel bepaalde voorwaarden aan verbonden welke worden omschreven op de website van de STAP-regeling: STAP-Regeling

Wil je meer informatie over hoe de aanvraag in zijn werk gaat, bezoek dan de website: STAP-Regeling

Spaarpot

Volg ons op: Instagram Facebook YouTube