Locatie Rotterdam

De school is gevestigd in het centrum van Rotterdam en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken (5 minuten lopen van station Blaak).

Volg ons op:

Locatie

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Vanaf NS-station of Metro station Blaak

De Nederlandse Beautyschool® vind je vanaf het metrostation Blaak (uitgang Maasboulevard/ Wijn- haven) twee straten schuin achter de overzijde van de weg. Je loopt achter de Willem de Kooning Acede- mie op Blaak 10. Dan steek je vervolgens het water over over dmv de hangbrug te betreden. Vervolgens sla je direct rechtsaf en bevind je je op de Wijnhaven. De ingang heet rouge en is schuin tegenover de Hotel Boot.


Vanaf NS-station Rotterdam Centraal

Je neemt de Erasmuslijn richting Zuid/ Spijkenisse of Slinge en je stapt uit bij de halte Beurs. Dan loopt je richting de Calandlijn en neem je vervolgens uitgang Maritiem Museum. Je steekt dan de weg over en loopt vervolgens naar links, langs het witte Maritiem Museum gebouw. Daarna neem je de eerste straat naar rechts, de Posthoornstraat in. Je loopt vervol- gens over de Leeuwenburg en dan is het direct de eerste straat links in de Wijnhaven. Het is vervolgens het 2e gebouw. De ingang heet rouge en is schuin tegenover de Hotel Boot.


Vanaf Spijkenisse en Zuidplein

Je neemt de Erasmuslijn richting Noord/ Centraal Station en stapt uit bij halte Beurs. Dan loop je rich- ting de Calandlijn en neem je vervolgens uitgang Ma- ritiem Museum. Je steekt dan de weg over en loopt vervolgens naar links, langs het witte Maritiem Mu- seum gebouw. Daarna neem je de eerste straat naar rechts, de Posthoornstraat in. Je loopt vervolgens over de Leeuwenburg en dan is het direct de eerste straat links in de Wijnhaven. Het is vervolgens het 2e gebouw. De ingang heet rouge en is schuin tegenover de Hotel Boot.

Met de auto

Uit de richting Urecht

Vanaf de A20: volg je de borden A16/ Ring Rotterdam Oost en vervolgens de borden Rotterdam Centrum (afrit A25) +/- 3,5 kilometer na de afrit ga je naar rechts, de Posthoornstraat in. Vervolgens sla je de 3e straat in naar rechts, de Wijnhaven.


Uit de richting Den Haag

Vanaf de A13 afrit Centrum, volg je achtereenvolgens de borden Centrum, Euromast en Erasmus MC, op de kruising’s Gravendijkwal/ Rochussenstraat (Enecoge- bouw/ UWV-gebouw) linksaf, na +/- 1,5 kilometer sla je rechtsaf de Posthoornstraat in. Vervolgens is het de 3 straat links, je bent dan zojuist over de Leeuwen- burg gekomen en bent gearriveerd op de Wijnhaven.


Uit de richting Dordrecht

Vanaf de Afslag A16 Capelle/ Ring Rotterdam Oost en vervolgens de borden Rotterdam Centrum (afrit A25) +/- 3,5 kilometer na de afrit ga je naar rechts, de Posthoornstraat in. Vervolgens sla je de 3e straat in naar rechts, de Wijnhaven.

In de omgeving van de Wijnhaven kan alleen betaald worden geparkeerd.

Volg ons op: Instagram Facebook YouTube