Locatie Amsterdam

De school is gevestigd in het centrum van Amsterdam en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Volg ons op:

Locatie

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Je kan de tram lijn 1, 2, 5, 13 en 17 of de bus lijn 172 nemen vanaf het station en je stapt uit bij de halte Dam/Raadhuisstraat. Vervolgens loop je naar zuid op Nieuwezijds Voorburgwal richting Mozes en Aäronstraat. Sla rechtsaf bij de Paleisstraat en loop rechtdoor op de Paleisstraat. Dan steek je het water over en sla je linksaf naar de Singel. Het nummer van het gebouw is 300A.

Met de auto

Uit de richting Utrecht

Vanaf de A2 richting Amsterdam /Ring Utrecht, volg het knooppunt Amstel de A2 richting Amsterdam. Sla vervolgens rechtsaf de President Kennedylaan op. Na 1 km sla je rechtsaf de Berlagebrug op. Neem na 450 m de derde afslag op de rotonde en keer om op de Mr. Visserplein. Vervolgens sla je rechtsaf de Waterlooplein op en na 300 m rechtsaf de Amstel op. Ga na 500 m rechtsaf de Muntplein op en sla vervolgens linksaf de Dam op. Rijd rechtsaf de Nieuwezijds Voorburgwal op en sla linksaf op de Raadhuisstraat. Dan sla je linksaf de Singel op. Na 200 m ben je gearriveerd.


Uit de richting Hilversum

Vanaf de A1 richting Amsterdam, volg het knooppunt Watergraafsmeer de A10/E35 richting A10 Ringweg Oost. Neem na 3 km de afslag Duivendrecht S112 (afslag 12) en ga linksaf de Gooiseweg (S112) op richting Centrum. Neem na 1,9 km de eerste afslag op de rotonde (de Wibaustraat (S112)) en keer om op de Mr. Visserplein. Vervolgens sla je rechtsaf de Waterlooplein op en na 300 m rechtsaf de Amstel op. Ga na 500 m rechtsaf de Muntplein op en sla vervolgens linksaf de Dam op. Rijd rechtsaf de Nieuwezijds Voorburgwal op en sla linksaf op de Raadhuisstraat. Dan sla je linksaf de Singel op. Na 200 m ben je gearriveerd.


Uit de richting Leiden

Vanaf de A4 (afslag 7) richting Amsterdam, volg het knooppunt De nieuwe meer de A10, E22 richting A10 Ringweg West/Zaanstad. Neem na 4 km afslag Geuzenveld S105 (afslag 5) richting De Baarsjes. Ga na 500 m rechtsaf op de Jan van Galenstraat en sla vervolgens rechtsaf op de Willem de Zwijgerlaan. Vervolgens ga je linksaf de Admiraal de Ruijterweg op en na 1,9 km sla je rechtsaf de Singel op. Na 200 m ben je gearriveerd.

Volg ons op: Instagram Facebook YouTube