Algemene informatie

NAIL ARTIST

Nagelstyling is hot & happening! Als Allround Nail Artist bedien je de markt vanuit je eigen salon, studio of vaste werkplek. Aan terugkerende klanten geen gebrek. Alle denkbare technieken beheers je zonder moeite en met jouw kennis en ervaring vanuit de opleiding ben je in staat je onderscheidend neer te zetten en je eigen business te genereren.


Juist in deze tijd vinden steeds meer vrouwen maar zeker ook mannen het belangrijk om goed verzorgde en mooi gestylde nagels te hebben. Onder de invloed van nationale en internationale beauty trends en ontwikkelingen stijgt de populariteit zienderogen en is er steeds meer mogelijk op het gebied van nagelstyling. Als student Nail Artist aan de Nederlandse Beauty School word je een expert in het creëren van mooie verzorgde en bijzonder fraai gestylde nagels.

Onze docenten hebben hun sporen verdiend in de praktijk en staan te springen om hun talenten over te dragen aan gemotiveerde en enthousiaste Nagel Professionals in spe.

Je volgt gedurende deze opleiding het onderdeel Special Nail Artist. De opleiding wordt gegeven op 1 dag in de week gedurende 30 lesweken.

Wil je de opleiding volgen in combinatie met de skills voor de Sociale Media Ondernemerschap? Schrijf je dan in voor de opleiding Allround Nail Artist

Nail Artist? Nailed it

Lesprogramma

Startdata locatie Rotterdam

Startdatum Lesdagen Lestijden
23 sep 2020 Woensdag 10:30 - 15:00 inschrijven

Startdata locatie Amsterdam

Startdatum Lesdagen Lestijden
06 okt 2020 Dinsdag -Vol, schrijf je in voor de reservelijst- 10:30 - 15:00 inschrijven

Kosten opleiding

Lesgeld: € 2995.00

Daarbij komt het werkpakket:

€495,- (dit dient voor aanvang van de opleiding te worden betaald)

Het werkpakket is inclusief lesmateriaal, nailtrainer en examen.

 

Het is ook mogelijk om een uitgebreider pakket te kiezen:

Special pakket €645,- (elektrische nagelfrees)

Deluxe pakket €795,- (elektrische nagelfrees en 3-delige koffer)


Belasting teruggave en studiefinanciering

Lees hier meer over belasting teruggave, studiefinanciering en OV kaart.

Opendagen, kom jij ook?

Inschrijven opendag

Brochure aanvragen

Weet jij al welke opleiding je gaat volgen, of ben je er nog niet helemaal uit? Vraag gemakkelijk onze brochure aan en gebruik deze bij het bepalen van jouw opleiding keuze.

Volg ons op: Instagram Facebook YouTube