Inschrijfformulier

Als je wil investeren in jezelf en in je toekomst ben je bij de Nederlandse Beauty School aan het goede adres. De Nederlandse Beauty School is de nummer 1 in de wereld van Beauty!

Persoonlijke gegevens
Gegevens ouder / voogd / betaler
Voor welke opleiding wil je je inschrijven?

(Inclusief, indien van toepassing: readers, fotografie, examen en evt. herexamen)

Wil je deze opleiding combineren?

Kies je betalingswijze voor het lesgeld
Gegevens ouder / voogd / betaler
Kies je betalingswijze voor de eenmalige aanbetaling van € 250,-
Betaling per iDEAL
Gespreide betaling via Mijnbetaalplan
Inschrijvingsvoorwaarden

Lees de onderstaande voorwaarden door en accepteer deze bij akkoord.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De Nederlandse Beauty School is aangesloten bij Brancheorganisatie NRTO en hanteert de daarbij behorende Algemene Voorwaarden en gedragscodes:

o    Algemene voorwaarden NRTO

o    Gedragscode Consumenten

o    Gedragscode Beroep en Bedrijf

Aanvullende belangrijke informatie op de Algemene Voorwaarden van de NRTO

Inschrijving

- Inschrijving per brief vindt plaats door toezending van het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier aan het adres van de Nederlandse Beauty School (kvk:24367442).

- Inschrijving op de open dag vindt plaats door op de locatie het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren.

- Inschrijving online vindt plaats door het online inschrijfformulier in te vullen en online te verzenden.

- U dient bij inschrijving een kopie van uw Nederlands Paspoort of id-kaart/  Verblijfsvergunning in te leveren.

- U dient bij uw inschrijving gelijk met uw inschrijfformulier een aanbetaling van € 250,- over te maken/te betalen.

- Na ontvangst van deze aanbetaling reserveert De Nederlandse Beauty School een definitieve plek.

- Indien betaling per pin of overschrijving dient deze binnen 3 weken na het insturen van het inschrijfformulier te zijn voldaan op bankrekeningnummer NL36ABNA0599353600 t.n.v. De Nederlandse Beauty School te Rotterdam.

- Met de ontvangst van het inschrijfformulier en de komt de overeenkomst met de

- Nederlandse Beauty School tot stand en zijn de volledige opleidingskosten verschuldigd, conform de Algemene Voorwaarden van de NRTO

- Wanneer de €250,- inschrijfgeld zijn bijgeschreven op bankrekeningnummer NL36ABNA0599353600 van de Nederlandse Beauty School ontvangt u alle aanvullende informatie waarmee de opleiding van start zal gaan.

- De Nederlandse Beauty School behoudt zich het recht voor om inschrijfformulieren als niet ontvangen te beschouwen, indien de voornoemde € 250,- (die met uw lesgeld verrekend zijn) niet binnen de termijn van 3 weken is ontvangen.

- De Nederlandse Beauty School is gerechtigd opleidingen te annuleren of te wijzigen bij onvoldoende deelname en/of onvoorziene omstandigheden.

Automatische Incasso

Op de eerste betaling na, worden de verschuldigde bedragen d.m.v. automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Deze machtiging wordt u tezamen met de bevestiging toegezonden en dient binnen twee weken te worden geretourneerd. U dient ervoor te zorgen dat er voldoende saldo op uw rekening aanwezig is. Per stornering zal een bedrag ad € 25,- in rekening worden gebracht. De Nederlandse Beauty School behoudt zich het recht voor u de toegang tot de lessen en/of deelname aan het examen te weigeren, totdat het verschuldigde is voldaan. De bovenstaande bedragen worden rond de 28e van de desbetreffende maand van uw rekening afgeschreven.

Het is niet mogelijk om lesgelden contant te voldoen, de termijnen lesgeld gaan via automatische incasso. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

Schoolvakanties

De schoolvakanties worden gegeven zoals deze door het Ministerie van Onderwijs zijn vastgesteld voor de regio Rotterdam, Amsterdam en omstreken. Wanneer u besluit buiten de vastgestelde schoolvakanties op vakantie te gaan, is dit op uw eigen verantwoordelijkheid. De gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald.

Studiefinanciering en OV-jaarkaart

Voor alle opleidingen aan de Nederlandse Beauty School geldt dat u GEEN recht heeft op studiefinanciering en/of OV-jaarkaart. Aangezien de Nederlandse Beauty School een particuliere opleidingsinstelling is. Wij geven alleen leerlingen van de opleidingen Allround 3, 3.5 en 4 dagen in de week GRATIS een NS kortingsjaarkaart. (40% korting)

Privacy

Studentgegevens worden niet gedeeld met derden. De Nederlandse Beauty School is gerechtigd om de door de Nederlandse Beauty School gemaakte foto's van studentenwerk en/of studentenactiviteiten voor diverse doeleinden, zoals onder andere op de website en/of Social Media te gebruiken tenzij expliciet anders aangegeven door de betrokkenen.

In geval van weercode oranje of rood heeft de Nederlandse Beauty School het recht om een lesdag op te schorten. Bij ziekte van een docent zal de Nederlandse Beauty School zo spoedig mogelijk vervanging zoeken en anders ook een lesdag opschorten. Dit betreffen situaties van overmacht.

Intellectueel Eigendom

Het lesmateriaal blijft ten allen tijden het eigendomsrecht van de Nederlandse Beauty School. Op de verstrekte lesdocumentatie berust het copyright van de Nederlandse Beauty School.

Handtekening