Informatie

Jij bent van hart welkom op de ALLROUND DEMO NIGHT – NAIL ARTIST. Een informatieve maar ook actieve avond waar je in twee uur kennis maakt met de ALLROUND NAIL ARTIST opleiding van de Nederlandse Beauty School. Wie zijn wij, maar vooral ook: wat kunnen wij voor je betekenen. Wat ga je leren als je bij ons de opleiding ALLROUND NAIL ARTIST volgt? Wie zijn je docenten? Hoe ziet de school eruit? Met welke producten werken we en wat kan je vervolgens allemaal doen wanneer je bij ons de opleiding hebt afgerond.


HOE ZIET DE AVOND ERUIT

INTRO

Een ervaren docent zal middels een korte preview het opleidingsinstituut presenteren. Wat hebben we allemaal te bieden, waar staan we voor als opleider en uiteraard; waarom dien je nou juist bij ons je opleiding te volgen.


DEMO

De opleiding NAIL ARTIST is een korte praktijkgerichte opleiding. 
Wanneer je deze succesvol hebt afgerond ben je geschikt om als nagelstyliste aan de slag te gaan. Om meer gevoel te krijgen van de inhoud worden er verschillende demo’s gegeven. Zo krijg je als toekomstige student een goed beeld hoe een les verloopt, hoe er les wordt gegeven en wat je allemaal aan lesstof mag verwachten.

 

DO-IT-YOURSELVE

Dan is het tijd om te kijken uit welk hout je zelf bent gesneden. Want wat is er leuker dan datgene wat je net hebt gezien in praktijk te brengen. Aan de slag dus. De aanwezige docenten zullen je helpen om een van de demo's in praktijk te brengen en samen je eerste opdracht als Nail Artist succesvol te realiseren.


QUESTIONS?

Na de praktijk is het tijd voor de laatste vragen. Onze docenten staan klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Bedenk dus alvast wat je allemaal wil weten zodat je met alle benodigde informatie de school kunt verlaten of je met een gerust hart kunt ter plekke kunt inschrijven; Hoe lang duurt de opleiding, heb ik veel huiswerk, dien ik modellen mee te nemen, wat kost het, kan ik in termijnen betalen, is mijn werkpakket voldoende en hoe groot zijn de klassen eigenlijk? Kortom... genoeg informatie om de juiste keuzes te kunnen maken.


DATUM VOLGT ZO SPOEDIG MOGELIJK

Programma

18:30 - inloop

19:00 - aanvang INTRO

19:15 - aanvang DEMO"S

20:15 - aanvang DO-IT-YOURSELVE

21:15 - aanvang QUESTIONS

21:30 - afsluitende borrel


DATUM VOLGT ZO SPOEDIG MOGELIJK

De eerstvolgende Demo Night is nog niet bekend. Neem contact op voor meer informatie.

Inschrijven voor Demo Night

Wat?
Allround Demo Night - Nail Artist
Waar?
Locatie Amsterdam
Wanneer?
Woensdag 17 april 2019 van
Specialiseer je in de wereld van beauty

Opendagen, kom jij ook?

Inschrijven opendag

Brochure aanvragen

Weet jij al welke opleiding je gaat volgen, of ben je er nog niet helemaal uit? Vraag gemakkelijk onze brochure aan en gebruik deze bij het bepalen van jouw opleiding keuze.

Volg ons op: Instagram Facebook YouTube