De opleiding Allround Beauty Perfect van de Nederlandse Beauty School is geschikt voor iedereen die graag het totaalplaatje wil beheersen van Visagie, Grimeren, Modestyling, Decoratieve Hairstyling en daarbij ook nog eens van het vak Nagelstyling.

Steeds meer studenten willen niet meer voor één onderdeel worden opgeleid. De concurrentie op de arbeidsmarkt is groot. Hoe breder je bent opgeleid, des te meer je de klant uiteindelijk kunt aanbieden. Daarnaast heb je natuurlijk ook veel meer afwisseling in het werk. Dit maakt de opleiding Allround Beauty Perfect van de Nederlandse Beauty School zo compleet.

Een vooropleiding is niet nodig, want je start op de Nederlandse Beauty School vanaf punt nul! Na het behalen van het diploma kun je aan de slag als Visagiste/Make-up Artist, maar tevens kun je ook een aantal dagen werken in een Nagelstudio/Kapsalon/Cosmeticawinkel of als zelfstandig ondernemer bij bijvoorbeeld een Bruidsservice. Genoeg redenen om je nu in te schrijven op de Nederlandse Beauty School!

Duur: 1 schooljaar, 3,5 dag in de week

• Visagiste/Make-up Artist, 1 dag in de week a 30 lesweken
  • Grimeren/Special Effects, 1 dag in de week a 30 lesweken
  • Modestyling, 1 dagdeel in de week a 30 lesweken
  • Decoratieve Hairstyling, 1 dagdeel in de week a 12 lesweken
  • Special Nailartist, 1 dagdeel in de week a 25 lesweken

Zie voor de exacte inhoud van de lessen: Visagiste/Make-up Artist, Grimeren/Special Effects, Modestyling, Decoratieve Hairstyling, Special Nailartist.

10 sep 2018 Maandag, dinsdagavond, woensdag+avond en zondag 01:30 - 15:00 inschrijven

26 sep 2018 Woensdag + avond, donderdag, vrijdag en zondag R'dam 10:30 - 15:00 inschrijven

Kosten avondopleiding

Daarbij komen de werkpakketten:

Eerste termijn €1.480,-  (dit dient voor aanvang van de opleiding te worden betaald)

Tweede termijn €700,-

Basis werkpakket Allround Beauty Perfect

Basisbenodigdheden voor de lessen

Special & Deluxe werkpakket

Voor beide lessen is het mogelijk om een uitgebreider werkpakket te kiezen. Informeer naar de mogelijkheden of bekijk de losse opleidingen.

Investeer in je toekomst in de Beauty wereld!